Om mig

Jeg er en drømmer, men mest af alt er jeg et varmt menneske. Den største valuta er det, der gives væk! Sammen er vi bedre - Smil til verden og verden vil smile tilbage til dig! 🙂

Jeg hedder David og er 29 år og Jeg har brugt store dele af mit liv bag en computer skærm. Da jeg blev færdiguddannet IT-supporter som 25-årig, vendte jeg op og ned på mit liv og valgte at rejse verden rundt på ubestemt tid, så jeg solgte alt hvad jeg havde og tog ud på mit livs eventyr, som varede i 1½ år. Jeg blaffede igennem rigtigt mange lande og boede hos lokale i forskellige kulturer, som har givet mig et bredt indblik i mennesker, kulturer og levemåder men også en masse færdigheder.

Efter min rejse blev jeg naturligt peget ind på reiki healing hvor jeg tog reiki 1 hos Annette Zillo Larsen.

Jeg bor nu på en gård i et bofælleskab ude på landet omgivet af dejlig natur med 4 andre dejlige mennesker!

Om DS hjemmesider - min arbejds filosofi

Før alt andet er jeg et menneske og en varm en af slagsen, derfor vil jeg drive det jeg vil kalde en ærlig forretning. Jeg vil fjerne alle unødvendige led og fokusere på det, der betyder noget, kunden, produktet og et godt samarbejde. Simpelt, nemt men mest af alt menneskeligt! Kunden skal heller ikke betale for mine reklamer eller markedsføring, for den er der ingen af. Jeg håber på, at det færdige produkt kan skabe omtale i sig selv i form af anbefalinger mm.

Om DS Art

Jeg elsker at være kreativ, det uvisse i bare at lave noget uden at have nogen struktur plan eller nogen som helst ide omkring, hvordan det ender. Jeg gør det udelukkende fordi jeg virkelig godt kan lide det. At jeg kan sælge mine malerier er virkelig en kæmpe gave for mig, og jeg er utrolig taknemmelig for det!