Vælg en side

Lad mig starte helt fra starten…

Jeg var igang med min uddannelse som IT-supporter, havde en fed lejlighed med alt hvad jeg skulle bruge, og det hele gik som det skulle med venner og familie. Jeg har altid haft en drøm siden jeg var lille, at jeg ville springe i faldskærm. Jeg troede nu aldrig nogen sinde, jeg ville få det gjort.

I sommeren 2012 sad jeg på arbejdet ,og havde et par dage tilbage før jeg havde 2 ugers ferie. Der skulle ske noget specielt i ferien, så for at få inspiration begyndte jeg at søge internettet for inspiration. Der er mange forskellige sider som tilbyder en masse sjove ting (f.eks http://www.oplevelsesgaver.dk/). Jeg faldt over faldskærmspring, jeg var hooked med det samme. Det var lige som at få lagt den sidste brik puslespillet. Det var i ferien jeg skulle ud og gøre det til mere end bare en drøm! Jeg ringede med det samme og bookede tid, og så begyndte jeg at tælle dage.

Dagen kom hvor jeg skulle springe i faldskærm. Jeg var rimelig rolig og var faktisk ikke nervøs. Jeg havde det nu underligt, men det var også alt. Jeg tog derud med min mor, bror og en barndoms-kamerat, da det var en oplevelse jeg gerne vil dele, så meget man nu engang kan. Vi var 2 der skulle springe, og ingen af os havde prøvet det før. Vi gennemgik en masse instruktioner, og skrev under på “vi kan dø af det” papiret, nu var det så ved at være tid.

Jeg gik ind i flyet, som var meget lille, og vi lettede fra noget der lignede en mark. Det gav et sus i min mave da vi lettede, og jeg vidste der ingen vej var tilbage. Det havde jeg det også fint med og var faktisk ganske glad. Jeg tog det stille og roligt og nød udsigten. Da vi kommet meget højt op (over en del skyer) tænkte jeg, at vi snart var der. Jeg spurgte om vi snart var oppe, hvor jeg fik et fjoget grin tilbage, hvorefter der blev råbt, vi er kun 2 km oppe. Da vi kom højere op råbte instruktøren “Se!” han pegede ud af vinduet “Det er sverige” sagde han. Da vi var klar til at skulle afsted blev vi helt spændt ind og døren blev åbnet.

936990_10151421815836593_1110503576_n

Jeg sad fast på instruktøren (tandemspring), og jeg skulle hænge ud af flyet, så vi kunne komme ud på bedste vis. Da vi satte os hen til kanten, og jeg kiggede lige ned begyndte alle alarmer i min krop og hoved at ringe på fuld hammer! Det føltes så forkert, og var imod alt hvad jeg vidste, der gik jeg i panik, Men vidste der ingen vej var tilbage. Jeg prøvede at huske på de ting, vi havde fået fortalt under forberedelserne. Inden jeg nåede at tænke længere blev jeg kastet ud af flyet, og det føltes som min krop ville eksplodere af adrenalin. Jeg fandt ud af hvad der var op og ned efter lidt tid, og nød det fuldt ud hele vejen ned. Det er uden tvivl, den fedeste oplevelse jeg nogen sinde har haft. Det viste sig at være så meget mere værd, end det TV og fede møbler jeg havde derhjemme. Sagt med andre ord, det var en “øjn-åbner” for mig.

Et par uger efter besluttede jeg mig for at kigge efter en anden “oplevelse”. Jeg kiggede længe, og derfra begyndte jeg er læse lidt om at backpacke. Jeg syntes, det var en kanon fed ide! Jeg begyndte at spare sammen og undersøge alt hvad jeg kunne. Jeg søgte nærmest nettet tomt og jeg prøvede at finde danske rejseblogs omkring at backpacke, men på daværende tidspunkt kunne jeg ikke finde nogle.

Har du haft lignende oplevelse som kickstartede din rejse? - fortæl mig om det i kommentarerne 🙂